eDostava - vina & ostalega

EDINSTVEN in patentiran sistem za najbolj zanesljivo pošiljanje steklenic tako doma kot v tujini - TotalSafePack

Imamo rešitev za vse vinarje, pivovarje, pridelovalce olja in ostale, ki svoje ustekleničene produkte prodajajo preko spleta in jih pošiljajo končnim strankam.

Pošljajte brez skrbi.

Svojim strankam nudimo tudi rešitve "po meri", ki so prilagojene eposebnim potrebam in pogojem distribucije blaga, s povdarkom na vinski logistiki in pakiranju vin. 

 

TotalSafePack embalaža je rešitev za varno pošiljanje steklenic, hkrati pa nudi izjemno dobro uporabniško izkušnjo.

Se strinjate, da je VSAKA reklamacija bistveno dražja od embalaže?

Se strinjate, da je uporabniška izkušnja kupca izjemnega pomena?

Se strinjate, da je odgovorno pakiranje pomembno, saj s tem ne zaščitimo le našega blaga, temveč tudi blago, ki je skupaj v dostavi z našim?

V kolikor ste odgovorili enkrat DA, si poglejte tudi video. 

 

Bottle boxes - Advantages

Zmanjšajte razbitje steklenic za 95%


Trenutno se razbije okoli 50 stelenic med prevozom, transportom. Naš sistem pakiranja zmanjšuje tovrstne primere na do 3 steklenice.

 

Prihranite denar


Naš inovativni embalažni sistem je bolj ekonomičen od večine konkurenčnih dobaviteljev, hkrati pa ponuja veliko višjo kakovost in garancijo.

 

Enostavno sestavljanje in varno pošiljanje

TotalSafePack je unikaten sistem, ki vam omogoča sestavo embalaže v nekaj sekundah in to brez predhodnih izkušenj. Poleg tega, gre za modularni sistem, ki omogoča sestavljanje različnih velikosti paketov pakiranja - 1, 2, 3, 4, 6, 12 in celo 16 steklenic.

Maksimalna varnost za vaše steklenice


Z original TotalSafePack sistemom pakiranja, lahko pošiljate vina, piva, olja, vse vrste alkoholnih pijač ter ostalih podobnih produktov in to z največjo zaščito, kamor koli po svetu.

  

Na voljo v velikostih

1 steklenica, 2 steklenici, 3 steklenice, 4 steklenice, 6 steklenic, 12 steklenic in celo 16 steklenic - Premium sistem. 

 

  

Imamo 2 sistema: PREMIUM in DUO

Premium je naša najbolj prodajna serija, sistem DUO pa je enak kot premium z razliko, da je jedro lepljeno, kar omogoča "avtomatsko" sestavljanje. Z uporabo sistema DUO se čas montaže zmanjša za približno 50%.

Prav tako je na voljo zunanja embalaža z avtomatskim dnom.

Sistemi z avtomatskim sestavljanjem so idealni za podjetja, ki imajo velik promet pakiranja in so omejeni s časom. Tudi nekateri kupci, ki kupujejo premium, se v visoki sezoni odločajo za sistem DUO.

 

 

SPLETNI NAKUP